4 Temmuz 2014 Cuma

Hizli Ve Ofkeli 7 "3 Nisan 2015′te Vizyona Giriyor "


Oldukça beğenilen ve bizlere yarıştan çok daha fazlasını izlettiren Hızlı Ve Öfkeli serisi 7. filmi ile geliyor.

Hizli ve Ofleli 7

Çok sevilen başrol oyuncularından Paul Walker'in bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi üzerine(ki kaybetmedi bu film ile tekrardan ortaya çıkacak diyende var,öldü ölünün arkasından konuşulmaz diyende var) filmin çekimleri yarıda kalmıştı.Ve bu yüzdende filmin çıkış tarihi ertelenmişti.


İlk etapta filmin vizyon tarihi olarak 10 Nisan 2015′i işaret eden yapımcılar, Hızlı ve Öfkeli 7′nin bu tarihten bir hafta önce, 3 Nisan 2015′te vizyona gireceğini açıkladı. Walker’ın ölümünün ardından çekimler ve senaryoda değişiklik yapmak için vizyon tarihi 2015′e atılmış, ünlü aktörün sahnelerini tamamlamak ise kardeşlerine düşmüştü.


Walker ölümünden önce aksiyon ve drama sahnelerinin önemli bir kısmını tamamladığı için, filmin dramatik yapısında herhangi bir değişimin olması beklenmiyor. Yapımcı şirket Universal vizyon tarihini neden planlananın bir hafta önüne çektiğine dair bir açıklama yapmazken, The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre, bu değişiklik Hızlı ve Öfkeli 7′nin daha büyük bir uluslararası başlangıç yapmasına ve bir sonraki ay vizyona girecek The Avengers ve Mad Max: Fury Road gibi filmlere karşı avantaj sağlamasına imkan sağlıyor.


Sizce Paul Walker öldümü yoksa bir senaryo düzenlenipte amaç bu filmde toplumsal mesaj mı vermekti.


Film Paul Walker'siz bir tadı olur mu izleyici kitlesinde bir düşüş yaşanır mı?

Ayrıca sizin bu fimden beklentileriniz nelerdir?

Görüşlerinizi yorum yaparak bildirebilirsiniz.


Kaynak ; Samimi blog

4 yorum:

  1. ölmemiştir bence :)

    YanıtlaSil
  2. eger tüm dünyaya adamı oldu diye duyurup ve adamı üzerinden izlenim rekoru kırılmak isteniyorsa tam tersi olur bence şahsen ben izlemem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum size , bu yüzden izleyici kısmı ikiye ayrılcaktır buda büyük bir kayıp demektir..

      Sil
  3. Adam ölmüştür ya. Eğer ölmemişse adam hayatını filme çevirmiş

    YanıtlaSil