20 Temmuz 2014 Pazar

Yeni trafik cezaları

Karacabey polisi, sosyal paylaşım sitesinde kurdukları gruplarla adeta motosiklet çeteciliği yapan motosiklet gruplarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor....

Karacabey polisi, sosyal paylaşım sitesinde kurdukları gruplarla adeta motosiklet çeteciliği yapan motosiklet gruplarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Zaman zaman Mustafakemalpaşa’dan gelen motosikletçilerle de birlikte hareket ederek Karacabey sokaklarında ses kirliliğine neden olan motosiklet grupları, polisin yakın takibinde.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, cadde ve sokaklarda yaptıkları uygulamalarda kurallara uymayan motosikletleri trafikten men ederken, motosiklet sahiplerine ve sürücülerine de yüksek miktarda ceza uyguluyorlar.

Egzozunu açarak özellikle geceleri yüksek ses çıkararak çevreyi rahatsız eden motosiklet sürücülerine yönelik operasyonlarını sürdüren trafik ekipleri, önceki gün aynı şekilde kurallara uymayan bir motosiklet sürücüsünün peşine düştü. Kısa süren kovalamacanın ardından motosikleti Abdullahpaşa Mahallesi 14 sokak üzerinde durduran trafik ekipleri, motosikleti trafikten men ederken, sürücüsüne de para cezası kestiler.

 Bu tür uygulamaların devam edeceğini belirten yetkililer, kurallara uyan motosiklet sürücüleri ile ilgili herhangi bir sıkıntının söz konusu olmadığını belirterek, tüm sürücüleri kurallara uymaya davet ettiler.

1 yorum: